Cikkek archívuma

Megérkeztek az őszi CrystaLac színek!

Az idei őszt három fő színcsoport uralja: a szörke árnyalatai, kékes-lilás színek és a bordós-barnás árnyalatok. A trendnek megfelelően válogattuk össze új zselés lakkjainkat. Bársonyos barackvirág, titokzatos püspöklila, mély flamingórózsaszín és szikrázó bronz.
Teljes cikk

Szeptemberi AKCIÓ

Japán manikűrhöz ajándék paraffinos kézápolást adunk minden kedves Vendégünknek, hogy ne csak a körmök legyenek ápoltak. Japán manikűrről bővebb információt itt találhat. Paraffinos kézápolásról ide kattintva tájékozódhat. (Az akció időtartama: 2012. szeptember 1-2012. szeptember 30.)
Teljes cikk

Új szolgáltatás

Szeptember 1-jétől új szolgáltatás vehető igénybe. Paraffinos kézápolással puhává, bársonyossá varázsolhatók a száraz, igénybevett kezek. Az első 3 jelentkező 50% kevezménnyel, vagyis 1500 Ft-ért veheti igénybe a szolgáltatást! A paraffinos kézápolás hatásairól, a kezelés menetéről bővebb...
Teljes cikk

Kérdések és észrevételek

Megosztaná észrevételét a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Az Ön észrevételei segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, visszajelzéseket mindig szívesen fogadunk.
Teljes cikk

Üdvözöljük az új weboldalunkon!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az új weboldalunk! Az összes termékünkről, szolgáltatásunkról és aktuális akciónkról szóló információkat itt jelenítünk meg, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a weboldalunkra!
Teljes cikk